Scary Movie 5
1h 25min
11,00 €
 
Korso
 

Tuorein Scary Movie -kauhukomedia irvailee sellaisille menestyselokuville kuin Paranormal Activity, Mama, Sinister, The Evil Dead, Inception ja Black Swan. Osansa irvailusta saa toki myös popkulttuuri, jota edustavat elokuvan tähdet Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Simon Rex, Jerry O'Connell, Sarah Hyland, Katrina Bowden, Tyler Posey, Shad Moss aka Bow Wow, Kate Walsh, Heather Locklear, Mac Miller ja Mike Tyson.

Onnellisen avioparin, Danin ja Jodyn, talossa alkaa tapahtua outoja sen jälkeen, kun Danin kolme vuotta erämaassa eläneet veljenlapset muuttavat heidän luokseen. Kun kaoottiset tapahtumat alkavat vaikuttaa Jodyn työhön baletinopettajana ja Danin apinatutkijan uraan, pariskunta alkaa epäillä, että lasten äidin synkkä haamu vainoaa heitä. Yhdessä asiantuntijoiden ja useiden valvontakameroiden avulla pari ryhtyy suojelemaan uutta perhettään.

Scary Movie 5:n on ohjannut Malcolm Lee, joka on saanut rinnalleen legendaarisen komediaohjaajan, David Zuckerin (Hei me lennetään! ja Mies ja alaston ase -elokuvat). Zucker kirjoitti ja ohjasi sarjan edelliset osat Scary Movie 3 ja 4, ja hän on Scary Movie 5:n toinen käsikirjoittaja ja tuottaja.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

Meillä käyvät maksuvälineinä käteinen, pankkikortti, Visa, Visa electron ja Master Card.

Myös Luottokunnan virikesetelit sekä Smartumin kulttuurisetelit kelpaavat meillä lippujen maksuvälineinä.

 
 
Sijainti: Bio Säde / Bio Säde / Elokuvat / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com