Lipunmyynti

Bio Säteen lipunmyynti avataan esityspäivinän 45 min ennen päivän ensimmäisen elokuvanäytöksen alkua ja suljetaan päivän viimeisen elokuvalähdön jälkeen. Lipunmyynnistä voi lunastaa lippuja kaikkiin nettisivuillamme näkyviin näytöksiin.
 

LIPPUHINNASTO

  • Elokuvalippu 11€
  • 3D-elokuvat 13€
  • Päivänäytökset 6€


Päivänäytökset

Päivänäytökset ovat arkipäivisin ennen klo 17 pidettäviä näytöksiä.
Huom! Päivänäytöshintoihin eivät lukeudu ns. kolujen lomaviikoille sijoittuvat arkipäivät, kuten joululoma (26.12. - 31.12.) tai hiihtoloma (23.2. - 3.3.). Lipun hinta lukee aina näytöksen yhteydessä.
 

Maksuvälineet

Suosimme korttimaksamista. Meillä käyvät yleisimmät pankki- ja sirukortit. Käteinen käy myös. Bio Säteen lippuja voi ostaa myös verkkokaupastamme.

Bio Säde on yksityinen elokuvateatteri eivätkä esim. Finnkinon tai muiden elokuvateattereiden liput ja lipputuotteet käy meillä. 

 

Verkkokauppa

Voit maksaa liput myös ennakkoon verkkokaupassamme, tutustu toimitusehtoihin! Verkkokaupassa maksettu lippu vaihdetaan oikeaan lippuun lippukassallamme, joten tulethan myös tässä tapauksessa kassan kautta!

Huomioithan, että verkosta voit ostaa liput vain täydellä hinnalla. Mahdolliset lipunhintaan vaikuttavat etuisuudet ym. voimme todentaa vain lippukassalla henkilökohtaisesti asioidessasi, siksi nämä etuisuudet saa käyttöönsä vain kassalta lippua ostaessa. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Kulttuurisetelit

Voit maksaa leffalippusi myös kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Leffaeväitä ei voi maksaa kulttuuriseteleillä-/saldolla.

Vastaanotamme:

  • SMARTUM liikunta- ja kulttuuriseteli
  • SMARTUM Saldo- korttimaksu
  • Ticket Mind&Body -korttimaksu
  • Ticket Duo -korttimaksut
  • ePassi, kertamaksu puhelinnumeroveloituksella tai älypuhelinsovelluksella

Seteleistä ei anneta rahaa takaisin eikä mahdollista ylijäävää osuutta hyvitetä. Kulttuurisetelin takana on oltava käyttäjän nimi selkeästi kirjoitettuna, ilman sitä seteliä ei oteta vastaan. Voimme tarkistaa setelin esittäjän henkilöllisyyden tarvittaessa. 

Lippujen varaus

Voit varata haluamaasi näytökseen liput etukäteen klikkaamalla ko. elokuvan sivulta kalenterinäytöstä haluamaasi päivää. Jos kalenterin alapuolelle ilmestyy osta tai varaa -painike, on leffan lippuja varattavissa. 

Nouda varatut lippusi lippukassalta viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua!

Huom. meillä ei ole paikkanumerointia käytössä, joten tiettyä istumapaikkaa ei voi varata!